Onze betrokken
werkwijze

Als klein bureau staan we voor persoonlijk contact met klanten én kandidaten. Het is de drive in ons bedrijf: meerwaarde leveren met een betrokken werkwijze. Oprechte betrokkenheid zorgt ervoor dat we heel goed begrijpen wat jij wilt en nodig hebt. Want onze vaste contactpersoon blijft altijd op de hoogte van jouw situatie. Ook als er geen plaatsing is. Daardoor kunnen we supersnel schakelen. En tijdens een opdracht hanteren we ons maximaal rendement model, waarmee we alles uit een plaatsing halen. Dat garandeert dat we van intake tot eindevaluatie op een prettige manier betrokken zijn bij het proces én het resultaat.

Maximaal
rendement
model

Intake

Start

Tussentijdse evaluatie

Optimalisatie

Eind evaluatie

Tijdens een opdracht hanteren we ons maximaal rendement model, waarmee we alles uit een plaatsing halen. Dat garandeert dat we van intake tot eindevaluatie op een prettige manier betrokken zijn bij het proces én het resultaat. Wil je meer informatie over ons maximaal rendement model? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bevlogen
businessmodel

Meerwaarde leveren is onze kracht, die is verweven in ons DNA; alles staat in dienst van het realiseren van maximaal rendement. Door slim om te gaan met technologie werken we bijvoorbeeld zeer kostenefficiënt. En als klein bureau is onze overhead laag. Daardoor bieden we onze diensten aan tegen het scherpste tarief.