Over TIF

Betrokken
werkwijze

Als klein bureau staan we voor persoonlijk contact met klanten én kandidaten. Het is de drive in ons bedrijf: meerwaarde leveren met een betrokken werkwijze. Oprechte betrokkenheid zorgt ervoor dat we heel goed begrijpen wat jij wilt en nodig hebt. Want onze vaste contactpersoon blijft altijd op de hoogte van jouw situatie. Ook als er geen plaatsing is. Daardoor kunnen we supersnel schakelen. En tijdens een opdracht hanteren we ons maximaal rendement model, waarmee we alles uit een plaatsing halen. Dat garandeert dat we van intake tot eindevaluatie op een prettige manier betrokken zijn bij het proces én het resultaat.

Bewezen
specialisten

Ervaring is key in succesvol interim-management. Daarom bemiddelen wij uitsluitend senior interim financials met een bewezen trackrecord. En met tien jaar ervaring in bemiddeling van interim financials weten we wie van onze specialisten de ideale kandidaat is voor de opdracht. Die combinatie van ervaring in bemiddeling en interim-management vormt een stevige basis, waarop we samenwerken aan topresultaten. En met ons grote, goede netwerk van mooie organisaties en topprofessionals maken we iedere plaatsing tot een goede ervaring.

Bevlogen
businessmodel

Meerwaarde leveren is onze kracht, die is verweven in ons DNA; alles staat in dienst van het realiseren van maximaal rendement. Door slim om te gaan met technologie werken we bijvoorbeeld zeer kostenefficiënt. En als klein bureau is onze overhead laag. Daardoor bieden we onze diensten aan tegen het scherpste tarief. We nemen ook graag verantwoordelijkheid voor resultaat. Daarom werken we met een performance prikkel: een vooraf overeengekomen prestatiebonus -verbonden aan tussentijdse en eindevaluatie -op basis van gezamenlijk gestelde KPI’s. Zo zijn doelen en verantwoordelijkheden scherp en geven we samen alles voor maximaal rendement.

Guy Verdult
Voor maximaal rendement

Geboren in Guildford (VK). Tot ’92 heb ik mogen ervaren hoe het is om in cultuurrijke en exotische landen te wonen. Na de middelbare school in Bussum ben ik in 2000 Economie gaan studeren in Amsterdam. In 2007 startte ik mijn carrière in recruitment. In beginsel als corporate recruiter, later aan de andere kant van de tafel bij executive search bureaus, van klein tot internationaal. Als rode draad ben ik altijd actief geweest in de Financiële Interim markt.

In 2015 had ik bij mijn voormalige werkgever de uitdaging om van de Interim BV een volwaardige business te maken. Trots op het bereikte resultaat. De tijd was rijp om in 2020 een eigen Finance Interim label op te zetten, onder eigen vlag en naam; TIF | The Interim Financials. Na 13 jaar met nog altijd dezelfde energie en passie. Vooral door mijn netwerk, de mensen. Ik voel mij zeer betrokken met kandidaten en opdrachtgevers.

Verder geloof ik sterk in de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen binnen het vakgebied Finance. Door een betrokken werkwijze, met bewezen specialisten en een bevlogen business model onderscheiden wij ons. Wij helpen en adviseren organisaties met het realiseren van hun strategische doelstellingen, voor Maximaal Rendement!

Gesteund door mijn vrouw en dochter is TIF een geïntegreerd onderdeel geworden van ons leven. Ik hoop mensen te kunnen verblijden; door nieuwe carrière kansen te bieden, het oplossen van uitdagende financiële interim vraagstukken of simpelweg met een adequate en snelle vervanging.