Interim Professional

Voor veel van onze opdrachtgevers zijn we doorlopend op zoek naar ervaren en gedegen interim finance professionals met een bewezen trackrecord in Interim en/of Project Management. Veel voorkomende vraagstukken liggen vaak op het snijvlak van Mensen, Processen en Systemen en zijn gericht op verandering. Finance staat echter altijd centraal.

TIF komt daarom continu in contact met interim professionals die op dit snijvlak en binnen Finance hun meerwaarde kunnen bieden aan de uitdagingen bij onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving
Als Interim Professional via TIF stel je alles in het werk om maximaal rendement uit jezelf en de opdracht te halen! In een driehoeksverhouding wordt de opdracht bepaald en brengen we met behulp van ons “Maximaal Rendement Model” in kaart welke activiteiten ontplooid dienen te worden om de gestelde doelen succesvol te voltooien. Voor een overzicht van klant casussen klik dan hier.
Generieke interim posities zijn veelal Financial en/of Business (Group) Control, FD/CFO en Corporate Control.

Profiel
Wij maken graag kennis met interim financials die, net zoals TIF, bevlogen, bewezen en betrokken zijn. Vanzelfsprekend heb je minimaal een afgeronde economische WO/HBO+ opleiding, bij voorkeur aangevuld met een RA en/of RC opleiding. Je beschikt als zelfstandige over uitstekende communicatieve vaardigheden, een helicopterview en stevige projectmanagement skills. Je mentaliteit is: “You get it done!”. Tot slot heb je in ieder geval recente ervaring in het commercieel bedrijfsleven en bij voorkeur niet sec uit de publieke sector (overheid, zorg of onderwijs). Het netwerk van TIF is daar niet op gericht.

Voorwaarden
Wij hebben, in tegenstelling tot vele andere partijen, een lange termijn samenwerking die gericht is op transparantie en eerlijkheid. Onze verloning is razendsnel. Wij werken bovendien met een scherpe vaste marge. Hier stoppen wij niet, want wij streven ook naar een gezamenlijke performance incentive indien doelstelling zijn bereikt. Hoor je graag meer, neem dan vrijblijvend contact op.

Wil je meer horen?