Klantcase

Opzetten nieuwe holding

Door een carve-out, waarbij de nieuwe holding in Amsterdam werd gevestigd, hebben wij gebruik gemaakt van tijdelijke krachten voor het opzetten hiervan. Uit kostenoverwegingen wenste wij een van de interim managers door een lokale kandidaat via een lokale speler te vervangen zonder concessies te doen in kwaliteit. Deze positie had belangrijke strategische doelstellingen. Zo diende de afdeling verder te worden opgezet en moest er  een hoge credit rating verworven worden. Op basis van onze input heeft TIF onze wensen en ambities vertaald naar een heldere opdracht en een geschikt profiel. TIF heeft het gehele wervingsproces begeleid.

TIF kent de dynamiek van de financiële interim markt, is altijd op hoogte wie, waar, wanneer beschikbaar komt en weet mij altijd binnen 48 uur van kandidaten te voorzien. Wij zijn vóóral erg enthousiast over het werken met een scherp tarief, performance incentives en een model die streeft naar maximaal rendement. Door te werken met slimme en nieuwe technologieën en door de deze grote mate van betrokkenheid, is de kans groot dat de interim opdracht een succes wordt.

“Tijdens een opdracht werkt TIF met verschillende feedback en evaluatiemomenten. Andere bemiddelende partijen leveren vaak alleen de opdracht tegen een fee en vervolgens hoor je niets meer van ze. The Interim Financials onderscheidt zich met deze betrokken werkwijze”

TIF heeft een interim manager geleverd die voor ons de gestelde doelen succesvol heeft bereikt. Door het kunnen realiseren van een aantal belangrijke overnames hebben wij bovendien ook onze belangrijkste groeidoelstellingen voor dit jaar bereikt.

De hoge mate van betrokkenheid bij TIF maakt voor mij uiteindelijke het verschil. Wij raden iedereen aan die behoefte aan een financiële interim manager contact op te nemen met The Interim Financials. Je zult hetzelfde ervaren.

Benieuwd wat The Interim Financials
voor jouw organisatie kan betekenen?